Economic, Stiri Brasov

Al doilea milionar al Brașovului a făcut profit de 500.000 de lei din cea mai scumpă parcare din oraș

Parcarea privată de lângă Maternitatea Brașov, administrată de firma City Parking, a avut venituri de peste 969.000 de lei (peste 200.000 de euro) anul trecut, în creștere cu 18% față de anul anterior. Interesant este cp jumătate din cifra de afaceri a companiei este profit, rezultatul anunțat, potrivit datelor Ministerului de Finanțe, fiind de 506.000 de lei, în creștere cu 20% față de anul anterior.

Parcarea este cea mai scumpă din oraș, pentru o oră șoferii trebuind să plătească 5 lei. Contractul de închiriere a terenului pe care se află parcarea de nici 100 de locuri a expirat, însă, Biserica Evanghelică CA, cea care administrează Biserica Neagră și nenumărate clădiri din centrul vechi al orașului, urmând să preia administrarea parcării în continuare.

 

Compania City Parking este controlată de o firmă înregistrată în Cipru – Trestok Group, care aparține omului de afaceri Constantin Cristian Teodorescu, unul dintre acționarii Spitalului Sf. Constantin și ai unui cotidian local. Constantin Teodorescu s-a clasat anul doi în topul milioanarilor brașoveni, în cadrul Top 300 Capital, cu o avere estimată la 78 de milioane de euro.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Numai manevre !!! Romania este furata prin orice mijloace !!! Biserica nu este in stare sa administreze o parcare ?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*