Stiri Brasov, Timp liber

VIDEO Peste 800 de brașoveni și-au cumpărat bilete la următorul episod Star Wars cu șase săptămâni înainte de lansare

Deși mai este o lună și jumătate până la lansarea în România a ultimului film din seria Star Wars, 839 de brașoveni au cumpărat deja bilete pentru a viziona filmul în premieră la Cinema One, susține Francesco D’Ambrosio, reprezentantul companiei care operează cinematograful. Anul trecut, „Rogue One – A Star Wars Story” a fost vizionat de 21.311 brașoveni, dintre care 18.530 au cumpărat bilete la varianta 3D. „Brașovul este o piață bună pentru seria Star Wars, existând foarte mulți fani ai poveștii”, explică D’Ambrosio. În România, filmul va fi lansat pe 14 decembrie.

„Star Wars: the last Jedi” este cel mai așteptat film al acestei ierni pentru fanii seriei. Producătorii reiau povestea de la punctul unde a fost lăsată în episodul 7 – „Star Wars: The Awakens Force”(lansat în 2015). Rey care tocmai l-a învins în luptă pe Kylo Ren, fiul înstrăinat al lui Han Solo, pleacă să-l găsească pe Luke Skywalker, care se ascunde.

Kylo Ren reintră rapid în acțiune și ajunge până la momentul în care se întreabă dacă ar trebui să distrugă o navă în care se află mama lui, Leia.

Trailer-ul se termină în mod misterios cu Rey care își pune întrebări despre rolul ei în problemele galaxiei.

Directorul de producție, Rian Johnson, a stat mult pe gânduri până să lanseze trailer-ul filmului. Cu o zi înainte el sugera pe Twitter ca cei care stau prost cu inima să evite vizionarea lui.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*