Social, Stiri Brasov

Patru brașoveni își oferă serviciile de pet sitting pe o platformă dedicată acestui tip de servicii

Patru brașoveni și-au listat ofertele de plimbare și hrănire a animalelor cu stăpân pe platforma Care To Pets.

Care To Pets este  noua platformă de pet sitting din România. Aceasta își dorește să ușureze viața stăpânilor de animale, punându-i în legătură cu pet sitteri care să aibă grijă de prietenii lor necuvântători atunci când aceștia sunt plecați de acasă. Pe lângă serviciile de pet sitting, CareToPets vine în ajutorul iubitorilor de animale oferind acestora partneriate cu clinici veterinare, saloane canine, dar și informații despre îngrijirea animăluțelor.

Platforma CareToPets s-a născut din dragoste pentru necuvântătoare, astfel fondatoarele au gândit un serviciu de încredere, prin care animăluțele sunt ferite de singurătatea hotelurilor pentru animalele de companie. Pet sitterii sunt doar persoane cu experiență, atât părinți de animăluțe, cât si medici veterinari sau persoane care lucrează ca voluntari în adăposturi.

Având peste 120 profile riguros selectate, platforma CareToPets, acoperă marile orașe din România: Bucuresti, Cluj-Napoca, Tg. Mures, Iasi, Sibiu, Timisoara, Brasov, Pitesti, Reghin, Oradea, Resita, Constanta.

Deorece fiecare animal de companie are nevoie de atenție pentru a uita de dorul stăpânului, CareToPets oferă posibilitatea utilizatorilor să aleagă dintre următoarele servicii: plimbare câini pe timp de zi, cazare câini sau pisici pe durata concediului, vizite acasă pentru hrănire și atenție sau cazare pe timpul zilei (grădiniţă).

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*