Imobiliare, Stiri Brasov

AFI Brașov va avea un parc interior, susține dezvoltatorul

AFI Europe are in plan sa deschida anul viitor cel de-al treilea centru comercial dezvoltat in Romania, dupa AFI Cotroceni in Bucuresti si AFI Ploiesti, iar pentru aceasta va adopta proiectul orasului. „In Brasov incercam sa cream o atmosfera si sa fie diferit de tot ce a fost pana acum in piata de retail. Orasul este unul verde si lumea de acolo apreciaza natura si atunci am decis sa cream un parc in interior”, a declarat Costin Blideanu, head of retail leasing AFI Europe Romania, la RetailArena 2017, un eveniment dedicat marilor retaileri.

AFI Europe a pus în luna septembrie piatra de temelie a celui de-al treilea centru comercial al companiei în România și anunță avansarea lucrărilor de construcție. Centrul comercial AFI Brașov include 200 de magazine, insule și zone de servicii, rata de alocare a spațiilor depășind deja 80%. Prima etapă a construcției include un centru comercial cu o suprafață totală închiriabilă de 45.000 mp și unul din cele două turnuri de birouri Clasa A ce se întind pe o suprafață de 25.000 mp . Investiția în această etapă însumează peste 120 de milioane de euro. Compania estimează că data livrării proiectului este primul trimestru din 2019.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*