Social, Stiri Brasov

Sindicaliștii de la Blocul Național Sindical au protestat față de trecere contribuțiilor sociale de la angajator, la angajat

Aproape 100 de membri ai BloculuiNațional Sindical din Brașov s-au adunat în fața Prefecturii pentru a protesta față de trecerea contribuțiilor sociale de la angajator, la angajat. Sindicațiștii au scris și un memoriu care conține revendicările lor, pe care l-au înmânat reprezentanților Guvernului în teritoriu.

„Noi avem încă două revendicări la Brașov, care se referă la Legea Dialogului Social și Legea Pensiilor. Participă la această piechetare membrii sindicatelor afiliate BNS. Sunt de la Electrica, CFR, Casa de Asigurări de Sănătate, ICA Ghimbav, CEC, Agrostar și Metrom Brașov. (…) Astăzi sunt în 34 de județe din țară pichetări la Prefecturi, urmează în 30 octombrie alte mitinguri în 10 orașe din țară, dacă nu se rezolvă problemele. Dacă nu, se preconizează și o grevă generală, dar din punctul meu de vedere aș vrea ca această grevă generală să se desfășoare cu toate confederațiile la un loc, deși nu vrem să ajungem acolo și sperăm ca Guvernul să retragă această inițiativă“, a declarat Gheorghe Apostu, președintele BNS Brașov.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*