Social, Stiri Brasov

„Cannabis Coffee” de la Tucano, înlocuită cu „Hippie Coffee” după „razia” inspectorilor de la Protecția Consumatorilor

Tucano Coffee, care operează un coffee shop în cadrul Coresi Shopping Resort, a renunțat la denumirea sortimentului „Cannabis Coffee” în urmă cu câteva săptămâni. Decizia a fost luată după ce în primăvară comisarii din cadrul Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Centru Brașov au constatat că denumirea sortimentului de cafea poate duce la proliferarea consumului de marijuana (canabis).

În urma discuțiilor, reprezentanții lanțului de cafenele au decis să schimbe denumirea cafelei în „Hippie Coffee”, cafeneaua din Brașov fiind prima din țară care a recurs la această modificare, fiind posibil ca decizia să se aplice în toate cafenelele din România ale lanțului. „Nu vrem ca adolescenții să înțeleagă că noi încurajăm consumul de substanțe interzise”, a explicat Alexandru Gava, directorul cafenelei din Brașov.

Lanțul de cafenele prezent la Chișinău, București, Arad, Timișoara, Cluj-Napoca și Dubai, a deschis locația din Brașov în 2015, cu o investiție de 200.000 de euro. Suprafața închiriată este de 150 de metri pătrați, la care se adaugă o terasă de 70 de metri pătrați. Lanțul este prezent, de asemenea, în Rusia și Kârghistan.

 

Comisarii de la Protecția Consumatorului s-au trezit să amendeze frunza de canabbis desenată pe cafelele de la Tucano

 

 

 

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*