Social, Stiri Brasov

Demonstraţii cu roboţi colaborativi, care pot lucra în echipă, la Demo Metal

Roboţi colaborativi. Asta vor aduce, la Demo Metal, un eveniment dedicat industriei de prelucrare a metalelor, firmele care vor face demonstraţii la stand despre cum oamenii pot face echipă cu roboţii.

Evenimentul este programat în perioada 23-25 octombrie, la Centrul de Evenimente Lux Divina, pe fosta platformă Rulmentul, şi va reuni 70 de companii care prezintă ultimele noutăți dedicate industriei prelucrării metalelor. Vor fi prezenți cei mai importanți furnizori de mașini-unelte, scule, echipamente, accesorii și soluții software pentru industria de prelucrare a metalelor.

Sunt așteptați să participe toți specialiștii și reprezentanții companiilor interesate de noutățile domeniului, pe care furnizorii prezenți le oferă producătorilor de componente pentru industriile: AUTO, AERO, CONSTRUCȚII DE MAȘINI.

Pe 24 octombrie 2017, între orele 10:00 și 16:00, în cadrul Demo Metal Brașov,  Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (CCIFER) va organiza Forumul de afaceri Business Accelerator, un eveniment dedicat companiilor din industriile: auto, mecanică, metalurgică, materialelor plastice, construcții, energetică și domenii conexe. Evenimentul este o adevărată platformă de business prin intermediul căreia peste 50 de directori de achiziții și de vânzări vor lua parte la peste 150 de întâlniri B2B!

Evenimentul este organizat de Tehnic Media SRL, Camera de Comerț și Industrie Brașov şi Centrul Enterprise Europe Network.

Sursa foto: expowood.ro

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*