Social, Stiri Brasov

Antreprenorul brașovean Dan Cămârzan se crede Dumnezeu și anunță că „apartamentele din Signature se vor vinde cu un miliard de dolari”

Omul de afaceri Dan Cămârzan, care a dezvoltat, printre altele, complexul rezidențial Tâmpa Gardens și Europe Residence, șicare este implicat în dezvoltarea Signature Residence, este cuprins de un delir mistic și a pornit pe canalul său de YouTube un serial intitulat „I am God”.

Antreprenorul, implicat și în alte business-uri, inclusiv în IT, se află în Las Vegas și apare într-unul din episoade fumând marijuana și explicând că el este Dumnezeu. Întrebat ce se întâmplă cu cel mai recent proiect al său, Cămârzan ne-a declarat că „Signature va fi primul proiect imobiliar în care un apartament se va vinde cu un miliard de dolari. Iată cum am făcut 92 de miliardari”.

 

„Dumnezeu este cel mai bogat om în viață, are în conturi 2,4 trilioane de dolari”, spune Dan Cămârzan. Întrebat dacă Dumnezeu are și o adresă fizică, el ne-a spus că „da, locuiește pe str. Avram Iancu (adresa sa – n. red)”. „Arsenie Boca, Părintele Pantelimon și cu profetul Ilie au zis că Dumnezeu (fiul omului) va veni de la Brașov și îi va judeca pe oameni la Mănăstirea Bucium”, este una din butadele din delirul mistic al antreprenorului brașovean.

Angajații Signarture Residence povestesc că aceasta era și atitudinea de la job a acestuia, explicând tuturor, ore în șir, ceea ce a devenit vizibil pe conturile sale de pe rețelele de socializare. „Și îți mai dezvălui un secret: regele neîncoronat (încă) al evreilor (oamenii lui d – Dumnezeu, probabil – n. a.) lucrează pentru mine”, mai dezvăluie acesta.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

7 Comentarii

 1. Si totusi ce se intampla cu Signature Residence? Pare a fi o teapa de zile mari. Trebuia sa fie gata in luna mai. Acum spune ca la sfarsitul anului. Dar pana acum au facut doar o parte din fundatie.
  E clar. Omul e dus cu sorcova.

 2. Ce dobitoc!

 3. Ce se intampla cu oamenii care au dat bani pt apartamentele respective ??? Cui sa se adreseze totul este pustiu acolo.

 4. Sper ca va imaginati ca dincolo de faptul ca omul e prajit…e si un mare tepar.
  Asta a fugit din tara cu ceva cascaval si beleaua este ca din punct de vedere contractual nu il poate da nimeni in judecata…Pentru ca el are termen ca pana in 2019 sa finalizeze constructia…Constructie ce (din cate ati vazut) se poate face in cateva zile…Probabil ca asta a si fost ideea tepei…A facut acel video cu 13 apartamente ridicate in 8 ore special pentru a nu ajunge la parnaie sau cautat prin interpol de pe acum.
  Consider ca este un pericol public acest om si daca va mai ajunte in tara, autoritatile trebuie sa faca cumva sa il retina… ESTE EVIDENT CA NU VOR MAI EXISTA ACELE BLOCURI !

 5. Where is Dan Camarzan right now? Dan not on internet anymore?

 6. fost angajat

  El nu trebuia sa se ocupe de imobiliare . Trebuia sa ramana informatician cu firma lui SIMPLE WORDS S.R.L. pe care a detinut-o. Dar a vandut-o la DIGINESIS, ca putea sa faca companie ca cele din Cluj Napoca, ca el era bun la informatica. Tara asta are retard, si ghioalbe imbogatite

 7. Un om care l am cunoscut si lucrat ptr el
  foare destept si corect, nu l am cunoscut ca si tepar, am plecat din tara acum 12 ani si am fost surprins de ce am vazut,
  ce s a intanplat nu stiu dar ori a inebunit ori face pe nebunul

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*