Economic, Stiri Brasov

Neculaie jr. face curățenie după senior: Hotelul Piatra Mare cumpără creanța de 15 milioane de lei a Băncii Carpatica la Roman SA

Acționarii companiei Prescon Piatra Mare, cea care operează hotelul Piatra Mare din Poiana Brașov, au decis luna trecută să achiziționeze creanța de 15 milioane de lei deținută de Banca Comercială Carpatica la compania brașoveană Roman SA. Achiziția se va face la suma de 10 milioane de lei, cea negociată cu conducerea băncii.

De asemenea, sunt preluate prin Contractul de cesiune de creanță a garanțiilor mai multe terenuri și clădiri. Astfel, sunt preluate cantina și două depozite ale Roman SA, și un teren de peste două hectare, proprietate a companiei Motoare AB SA.

Compania Prescon Piatra Mare este controlată de Alexandru Neculaie, fiul omului de afaceri Ioan Neculaie, cel care deține grupul de firme Prescon și compania Roman SA, aflată în insolvență din 2014.

Compania Prescon Piatra Mare a făcut anul trecut afaceri de 10,2 milioane de lei și un profit de 2,59 milioane de lei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*