Social, Stiri Brasov

FOTO Mașina directorului trustului Mix a fost incendiată azi noapte. Reglări de conturi de tip mafiot în media brașoveană

Mașina directorului trustului Mix, Onelia Pescaru, a fost incendiată azi noapte de către „interlopi”, susține aceasta. Onelia Pescaru a depus anul trecut plângeri pentru șantaj și intimidare la adresa conducerii Brașov TV, dar după nouă luni aceasta a fost clasată.

Evenimentul din această noapte s-a întâmplat în jurul orelor 1.00, când, după incendiere, mașina a explodat. „A lătrat câinele, dar noi nu avem camere de luat vederi. Am ieșit pe terasă, dar nu am mai apucat să vedem decât că exploda mașina”, as explicat aceasta.

Miza diferendului ar fi, se pare, un contract încheiat în trecut de Mix TV cu o companie brașoveană. În momentul ruperii trustului Mix și înființării Brașov TV, acționarul din umbră al acesteia din urmă ar fi preluat și un contract de publicitate destul de important. În urma unor neînțelegeri, firma respectivă, aparținând unuia dintre miliardarii brașoveni, suma – 50.0000 de lei – a fost virată în firma care administrează Mix TV, iar cum aceasta este în insolvență, banii i-a încasat statul. Onelia Pescaru susține că a fost sunată de mai multe ori în ultimele zile pentru ca banii să fie redirecționați către administratorul Brașov TV, dar aceasta nu avea ce să mai redirecționeze.

Trustul Mix se rupe în bucăți

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Butuza ce zice??sunt curios cu cat a cumparat kadas kilul de nitroglicerina

  2. Pingback: Poliția Săcele a identificat vinovatul pentru incedierea mașinii Oneliei Pescaru: un șoarece care a ros cablurile electrice ale mașinii și a produs un scurtcircuit - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*