Imobiliare

Centrul comercial Magnolia, scos la vânzare cu 5,5 milioane de euro

Deschis în 2006, în urma unei investiții de 10 milioane de euro, centrul comercial Magnolia Center din Brașov este scos la vânzare. Centrul este operat de irlandezii de la Miller Development, cei care au cumpărat centrul imediat după lansare cu 20 de milioane de euro.

Potrivit unor informații din piață, centrul comercial, care afost dezvoltat pe o suprafață de teren pe care s-a aflat fabrica Temelia, este scos la vânzare cu prețul de 5,5 – 6 milioane de euro.

Potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanțe, compania Miller Centre, cea care operează centrul comercial din Brașov, a avut anul trecut afaceri de 3,38 milioane de lei (puțin mai mult de 750.000 de euro), cu un profit de 386.000 de lei.

Centrul comercial este localizat în sud-estul municipiului Brașov, în Valea Cetății, și are o suprafață închiriabilă de circa 7.500 metri pătrați.

Acesta este cel de-al doilea centru comercial de dimensiune medie care se vinde în Brașov, după ce, în primăvară, a fost scos la vânzare și MacroMall, primul mall al Brașovului.

 

Primul mall din Brașov, scos la vânzare cu șase milioane de euro

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Pingback: Frații Comăniciu au cumpărat centrul comercial Magnolia. Tranzacția, evaluată la 5 milioane de euro - Biz Brasov

  2. Pingback: Frații Comăniciu au cumpărat centrul comercial Magnolia - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*