Economic, Stiri Brasov

O firmă braşoveană s-a asociat cu TelDrum pentru deszăpezirea Teleormanului

FincoDrum S.A. Braşov s-a asociat cu TelDrum pentru a asigura deszăpezirea în judeţul Teleorman. Consiliul Judeţean Teleorman a atribuit în data de octombrie 2017 un contract privind “întreţinerea curentă pe timp de iarnă a drumurilor judeţene din judeţul Teleorman în perioada 2017- 2021”. Potrivit Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), la licitaţia lansată pe 27 iunie 2017 a fost o singură participantă, respectiv asocierea dintre Tel Drum SA (lider de asociere) şi Fincodrum SA Braşov, cea care avea să fie declarată şi câştigătoare. Asocierea condusă de compania din Alexandria va încasa de la CJ Teleorman 95.738.999, 21 lei. Este cel mai mare contract primit anul acesta de la stat de Tel Drum.  Contractul se va derula pe următorii patru ani.

În ultimii zece ani, Tel Drum SA, în conducerea căreia s-a aflat la un moment dat Liviu Dragnea, a încheiat cu statul circa 200 de contracte, în valoare totală de aproape jumătate de miliard de euro. Anul trecut, FincoDrum S.A. Braşov a avut afaceri în valoare de 26,92 milioane de lei si un profit de 2,58 milioane de lei. La FincoDrum lucrează 26 de oameni, iar firma este controlată de Ioan Drăgoi, care are peste 99% din acţiuni.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*