Social, Stiri Brasov

2000 de km parcurşi pe jos de o fostă poliţistă din Olanda până în România, pentru a sensibiliza autorităţile faţă de câinii fără stăpân

Monique Dubbeldam, o fostă poliţistă din Olanda, a parcurs mai mult de 2000 de km din Olanda până în România, alături de doi câini pe care i-a adoptat din ţara noastră, pentru a sensibiliza autorităţile române faţă de soarta patrupedelor. Femeia va ajunge şi la Braşov, iar în final la Bucureşti.

Monique Dubbeldam a plecat din Utrecht, Olanda, în data de 26 august 2017, într-un marș de aproximativ 2017 de km, în speranța că efortul ei va ameliora situația câinilor fără stăpân din România.

„Fostă polițistă, Monique a fost extrem de impresionată de soarta câinilor care trăiesc pe străzile din țara noastră și a vrut să facă ceva pentru a-i ajuta și pentru a sensibiliza autoritățile să se implice mai mult pentru rezolvarea acestei probleme. Scopul ei este acela de a strânge câteva zeci de mii de euro pe care să-i doneze asociațiilor care se ocupă cu sterilizarea animalelor. În opinia ei, o campanie serioasă de sterilizare ar reduce considerabil numărul animalelor care trăiesc pe stradă, iar în câțiva ani acest fenomen ar dispărea“, se arată într-un comunicat de presă care descrie iniţiativa femeii.

Monique este însoțită în călătorie de două dintre cățelușele ei, Indy și Faye, adoptate din România și împreună cu care a traversat pe jos șapte țări din Europa: Olanda, Germania, Cehia, Slovacia, Austria, Ungaria și România. Monique va face vizite la cele mai importante organizaţii care se ocupă cu protecţia animalelor de companie, care desfăşoară campanii de castrere şi contribuie la suferinţa acestora.

În data de 12 octombrie, olandeza se va afla la Asociația Prietenii Berzelor din Cristian. Mai multe despre călătoria fostei poliţiste din Olanda găsiţi pe pagina de Facebook Walk For Dogs 2017. Ultimele sale opriri vor fi în Braşov şi Bucureşti, unde va vizita alte ONG-uri.

SURSA FOTO:Asociaţia Animal Life

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*