Economic, Stiri Brasov

Cursuri de IT şi educaţie financiară pentru liceeni braşoveni. Mentorii îi vor ajuta să înţeleagă mai bine job-urile viitorului

Elevii de la clasele IX până la clasa a XII-a se pot înscrie la cursuri de educaţie financiară şi IT, organizate în liceele braşovene şi susţinute de mentori din toată ţara. Iniţiativa este una privată, cursurile fiind organizate de Life AB şi Profit Point, şi va fi lansată mâine, la Colegiul Naţional Meşotă.

„Ajutăm elevii să se cunoască mai bine şi să găsească o direcţie după clasa a XII-a. În 2030, piaţa muncii va fi schimbată, atunci când, practic, aceşti elevii vor începe să muncească. Un studiu al Global Economics Forum arată că 60% dintre meseriile actuale vor dispărea, iar inteliegnţa artificială va înlocui oamenii. Noi îi vom ajuta pe elevii să se adaptaze joburilor viitorului“, a declarat Ritu Cazacu, co-fondator şi mentor LifeAB.

Echipa organizatoare are o experienţă de 10 ani în implementarea de proiecte educaţionale, în toată ţara. La lansarea proiectului, programată pentru mâine, la ora 16.00, elevii de la liceele braşovene vor fi provocaţo să participe la un Quiz pe teme de IT, în timp ce părinţii lor vor lua parte la un Quiz pe teme de educaţie financiară.

După lansarea proiectului, vor începe înscrierile propriu-zise. 15 sedinţe de IT sau educaţie financiară costă 520 de lei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*