Stiri Brasov, Timp liber

Victor Drăgan a câștigat concursul Stand Up Fest 2017

Victor Drăgan este câştigătorul celei de-a V-a ediţii a festivalului-concurs Stand-up Fest, care s-a desfăşurat în acest weekend la Braşov. Victor Drăgan este concurentul care a primit cele mai mari note de la public și de la juriu. El a plecat acasă cu premiul de 1000 de Euro. Sergiu Mirică s-a clasat pe cel de-al doilea loc, iar podiumul a fost completat de Daniel Haș.

Victor Drăgan a mai câștigat Premiul I la Festivalul Internaţional de Stand-Up Comedy (Cluj-Napoca 2016) și a susţinut spectacole pe scenele a diverse cluburi,  puburi şi cafenele din toată ţara. Acesta se autocaracterizează în felul următor: „Tânăr comediant, înalt (uneori chiar la înălțime), slab (dar nu slăbuţ), isteţ, cinic, caut public la fel. Rog lipsă de seriozitate.” Victor este numit „cel mai amuzant om din România” de către rudele sale apropiate.

Stand Up Fest 2017 a însemnat trei zile de comedie pentru brașoveni, cu show-uri susținute de Teo, Vio, Costel, Andrei Ciobanu, Raul Gheba, Toma și Alex Mocanu. Evenimentul a fost prezentat de câștigătorul de anul trecut, Cristian Popescu.

Galerii foto din fiecare zi de spectacol poți vedea pe pagina de facebook Stand Up Fest.

Asociația Culturală FANZIN, organizatorul festivalului, a anunțat glumeții din România să se pregătească de pe acum pentru ediția de anul viitor.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*