Stiri Brasov

Un local brașovean încurajează transportul ecologic, oferind un ceai gratuit părinților care își duc copiii la școală cu autobuzul sau cu bicicleta

Un local brașovean încurajează transportul ecologic. „Tipografia” a anunțat că oferă, gratuit, un ceai bun părinților care renunță la mașină pentru a-i duce pe copii la școală. Cei care îi învață să folosească bicicleta, autobuzul sau chiar cei care aleg să meargă pe jos până la școală vor fi primiți cu ceai gratuit la Tipografia. Clienții trebuie să prezinte un bilet sau abonament de autobuz până în ora 12:00.

Oferta a fost făcută publică pe facebook, pentru a încerca stoparea aglomerației din oraș la orele dimineții, când părinții își duc copiii la școală cu mașina personală. Pe principalele străzi din oraș se creează ambuteiaje, mai ales atunci când părinții staționează pe banda de mers pentru ca elevii să coboare din mașini. Dacă ar fi folosite mijloacele alternative de transport, traficul în orele de vârf s-ar decongestiona.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*