Stiri Brasov, Turism

„CFR-ul maghiar” elimină, din decembrie, vagoanele de dormit și vagonul restaurant de pe ruta Budapesta – Brașov

Operatorul național de cale ferată maghiară MÁV-Start intenționează să scadă calitatea serviciilor oferite călătorilor de pe liniile internaționale pe care le operează începând din luna decembrie, motivul fiind pierderile înregistrate pe aceste sectoare.

Astfel, trenul Corona, care face legătura între Budapesta și Brașov, nu va mai include vagoane de dormit. Trenurile spre Burgas și Varna pe coasta bulgară a Mării Negre vor fi retrase.

În plus, MÁV-Start intenționează să elimine vagoanele restaurant din trenurioe care fac legătura între Ungaria și Cluj-Napoca, Belgrad, Ljubljana, Brașov și Viena.

Trenurile RailJet dintre Budapesta și Viena ar putea fi, de asemenea, restricționate exclusiv la pasagerii internaționali. În prezent, aceste trenuri sunt utilizate și de călători care preferă cursele interne între Budapesta și Tatabánya / Győr.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*