Media, Stiri Brasov

Căncescu a rămas și fără o frecvență radio și a primit și o amendă de 100.000 de lei pentru că a continuat să emită după pierderea licenței

Consiliul Național al Audiovizualului a dat, în ședința de joi, o amendă de 100.000 de lei Radio Brașov Montan, pentru că a continuat să emită după ce și-a pierdut frecvența. Totodată, CNA a decis să notifice și ANCOM în legătură cu situația Radio Brașov Montan, anunță paginademedia.ro.

 Postul a rămas fără licență în luna iulie, după ce CNA a refuzat să-i prelungească valabilitatea cu încă nouă ani. Motivul? Radio Brașov Montan, post care emitea de 24 de ani în România, retransmitea aproape total un post de radio deținut de aceeași societate, tot în zona Brașov. Concret, postul prelua în proportie de 97.7% postul Radio Brasov, deținut de aceeași societate.
Postul Radio Brasov Montan era detinut de societatea SC RADIO SRL din Brasov, controlată de fostul președinte al Consiliului Județean, Aristotel Căncescu.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*