Stiri Brasov

O brașoveancă se ocupă de comunicarea grupului francez Immochan în 13 țări

Raluca Crişan, directorul de marketing al Immochan România, a fost numită pe postul de director de comunicare pentru întregul grup. Ea se va muta în Franţa, la sediul Immochan, de unde va coordona activitatea de comunicare pentru toate filialele grupului prezent în 13 ţări. Românca, născută în Brașov, şi-a început activitatea la 1 septembrie şi va lucra din localitatea Croix, din apropierea oraşului francez Lille.

În România, Raluca Crişan a lucrat timp de patru ani pentru Immochan, unde a fost promovată în funcţia de director de marketing, după ce a venit în companie iniţial pe poziţia de responsabil de marketing. Ea a mai lucrat în Franţa timp de şapte ani în trecut, între 2006 şi 2013, pentru compania de măsurare a gradului de satisfacţie a clienţilor Qualimetrie.

Raluca Crişan este absolventă a Skema Business School, o şcoală de business cu sediul în Lille, şi a Universităţii Louis Pasteur din Strasbourg. A urmat, de asemenea, cursurile Universităţii Robert Schuman, tot din Strasbourg. Divizia pentru care se va ocupa de comunicare în cadrul Immochan este prezentă în 13 ţări, printre care România, Franţa, Spania, Italia, China şi, mai recent, Vietnam.

Immochan face parte din grupul francez Auchan, care deţine pe piaţa locală hipermarketuri, supermaketuri şi magazine de proximitate. De altfel, Immochan este divizia care se ocupă pe dezvoltare imobiliară şi infrastructură.

Francezii de la Immochan, grup deţinut de familia Mulliez, au intrat pe piaţa românească în urmă cu trei ani, controlând iniţial două centre comerciale, ceea ce poziţiona România pe locul 12 din 12 întrepieţele Immochan. Acum, România este pe locul şase, cu 23 de centre comerciale şi 150.000 de metri pătraţi, potrivit celor mai recente date.

În martie 2015, Immochan România a deschis centrul comercial Coresi Mall din Braşov, în urma unei investiţii de 60 de milioane de euro. Acesta este unul dintre cele mai importante proiecte ale francezilor pe plan local.La sfârşitul lunii trecute, Immochan România a făcut o nouă mutare când a achiziţionat ansamblul Coresi Business Park de la dezvoltatorul Ascenta Management. Ansamblul era amplasat în cadrul proiectului mixt Coresi din Braşov. Immochan dezvoltase acolo atât un centru comercial, cât şiun proiect rezidenţial alături de Coresi Avantgarden. Proiectele sunt dezvoltate pe fosta platformă industrială a Tractorul Braşov.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*