Stiri Brasov, Timp liber

Jazz Radio a câștigat licența FM scoasă la concurs de CNA la Brașov, primul oraș în care va emite

Jazz Radio a câștigat licența scoasă de CNA la concurs în Brașov. Astfel, din toamnă, pe 91,9 FM vom asculta jazz. Postul a mai câștigat o licență la Sibiu, acestea urmând să fie primele orașe în care va emite.

CNA  a scos la concurs 30 de frecvenţe radio, iar în ultima săptămână au fost audiate cele 48 de societăţi din toată ţara care au depus dosare, potrivit site-ului Paginademedia.ro, care a transmis live şi câştigătorii. Printre posturile mari care au intrat în concurs, dar nu au primit nicio licenţă se numără Kiss FM, Virgin Radio, Magic FM, Rock FM şi RFI. Radio ZU a câştigat în schimb cele mai multe licenţe (Călăraşi, Suceava, Vaslui) şi mai are o şansă la a patra, iar câte două au revenit posturilor Jazz Radio (Brașov și Sibiu), Smart FM (Câmpulung, Putna) şi Radio Guerrilla (Roman, Vatra Dornei).

Postul Jazz Radio este detinut de societatea SC Jazz Media SRl, care nu mai detine alte licente audiovizuale. Actionariatul societatii este alcatuit din Brabete Florin si Vesa Tudor, fiecare cu cate 50% din actiuni, scrie paginademedia.ro.

Reprezentatul Jazz Radio la CNA: “In primii zece ani din viata mea m-am uitat la toate desenele animate posibile si cand am avut prima data acces la internet, primul lucru pe care l-am facut a fost sa caut muzica din desenele animate. Atunci am tras concluzia ca e jazz si atunci mi-am declarat loialitatea fata de  acest gen de muzica.

In urmatorii ani am studiat Jazz si in anul 2 de facultate mi-am luat primul loc de munca, iar din primul salariu mi-am cumparat ceasul de pe mana, am venit la Bcuuresti sa particip prima data la un concert de jazz si al treilea lucru a fost sa cumpar domeniul Jazzradio.ro.

De 9 ani ma pregatesc sa calaoresc in lume si sa particip la cat mai multe evenimente de jazz, sa vad cat mai multi artisti. De sase ani incoace organizam eveniemnte de jazz in Romania, suntem membri ai retelei europene de jazz si parteneri de nadejde ai celui mai mare institut de jazz din galaxie, care este situat din SUA.

De noua ani am planuit, acum am ajuns sa avem resursele si cunostintele, nu am mai facut-o dar suntem foarte increzatori. Tinerii sunt cei care participa la evenimente de jazz, spre surprinderea noastra.”

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Brașov TV își face post de radio. „Va fi o surpriză!” - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*