Stiri Brasov

VIDEO Un urs alerga noaptea trecută prin Centrul Vechi, printre oameni și mașini

Cititorii BizBrașov au surprins azi noapte un urs alergând prin centrul vechi al Brașovului, printre oameni și mașini. La o trecere de pietoni chiar s-a intersectat cu un om care trecea strada, dar nu l-a atacat. Se pare că vremea destul de ciudată din ultimele zile îi face pe urși să coboare din pădurile care se restrâng tot mai mult și să intre în oraș pentru căutarea de hrană.

Ursul care alerga azi noapte prin Brașov nu părea să fie violent, ci mai mult speriat pentru că nu își mai găsește habitatul.

 

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

10 Comentarii

 1. Si uite-asa, alergat fiind de o masina in care un imbecil se distreaza de isprava lui, ursul se va panica si mai tare, eventual va intra intr-o curte, se va sui pe vreo casa si va fi impuscat pe motiv ca a devenit violent. Evident, ursul va fi de vina.

  • Pai…fara suparare, domnu’ Radu, dar ce trebuia sa faca “imbecilul” din masina? Sa se opreasca si sa blocheze circulatia si sa-l lase sa se duca in treaba lui? Traim totusi intr-un oras civilizat, in care oamenii mai au de ajuns din punctul A in punctul B, iar unii, ce sa vezi, isi folosesc si masinile.

   • Putea sa opreasca sau macar sa incetineasca pentru cateva momente (mare circulatie la ora aia nu era oricum) in loc sa-l goneasca filmandu-l, in ideea sa-l posteze pe Facebook.

  • Mi se pare de-a dreptul trist că șoferul de față găsește această întâmplare comică.Și sunt convinsă că nu e singurul.Este absolut înfricoșător că întreaga faună a pădurilor brașovene și nu numai se stinge din existență sub ochii noștri,iar noi privim asta cu amuzament.Cică suntem statul european cu cea mai mare populație de urși,dar “avem grijă” să o exterminăm încet și sigur.Ce contează că specia ursului brun e pe cale de dispariție,dacă alte state emancipate și-au curățat pădurile,putem și noi,nu? Ca să nu mai vorbesc despre celelalte metode prin care le-am distrus habitatul urșilor:defrișare,vânătoare “controlată”,etc.O pădure fără faună și floră nu mai este pădure.Farmecul ei e datorat elementelor care îi dau viață,frumusețea și misterul care îl intrigă pe om și îl face să-și dorească să se bucure de pădure cu toate pericolele ei.Omul nu trebuie să facă ordine în pădure ,ea are orânduiala ei…prin a-i face rău,își va da seama că și-a făcut rău lui însuși.

 2. A intarziat la academia de ursarie.

 3. Stefan, e normal sa mergi cu masina pe strada. Nu e normal sa dai de ursi pe acolo. Dar in situatia exceptionala in care se intampla asta, ar fi bine sa ii lasi putin spatiu ursului, fara sa stai la 10 m in spatele lui. Cred ca totusi ursul nu ar fi pierdut vremea pe strada si ar fi blocat circulatia.

 4. Mi se pare de-a dreptul trist că șoferul de față găsește această întâmplare comică.Și sunt convinsă că nu e singurul.Este absolut înfricoșător că întreaga faună a pădurilor brașovene și nu numai se stinge ușor din existență sub ochii noștri,iar noi tratăm asta cu amuzament. Cică suntem statul european cu cea mai mare populație de urși,dar avem grijă să o exterminăm încet și sigur.Nu contează că specia ursului brun e pe cale de dispariție,dacă alte state emancipate și-au curățat pădurile,putem și noi,nu? Nu mai zic de celelalte metode prin care am distrus “cu grijă” habitatul urșilor:defrișare,vânătoare “controlată” ,etc.Suntem niște criminali.O pădure fără faună și floră nu mai este padure.Farmecul ei e datorat elementelor care ii dau viața,frumusețea,misterul care îl intrigă pe om,îl face să își dorească să se bucure de pădure cu toate pericolele ei.Însă omul nu trebuie să facă ordine în pădure,ea are orânduiala ei…prin a-i face rau,își va da seama că își face rău singur.

 5. Mi se pare de-a dreptul trist că șoferul de față găsește această întâmplare comică.Și sunt convinsă că nu e singurul.Este absolut înfricoșător că întreaga faună a pădurilor brașovene și nu numai se stinge din existență sub ochii noștri,iar noi privim asta cu amuzament.Cică suntem statul european cu cea mai mare populație de urși,dar “avem grijă” să o exterminăm încet și sigur.Ce contează că specia ursului brun e pe cale de dispariție,dacă alte state emancipate și-au curățat pădurile,putem și noi,nu? Ca să nu mai vorbesc despre celelalte metode prin care le-am distrus habitatul urșilor:defrișare,vânătoare “controlată”,etc.O pădure fără faună și floră nu mai este pădure.Farmecul ei e datorat elementelor care îi dau viață,frumusețea și misterul care îl intrigă pe om și îl face să-și dorească să se bucure de pădure cu toate pericolele ei.Omul nu trebuie să facă ordine în pădure ,ea are orânduiala ei…prin a-i face rău,își va da seama că și-a făcut rău lui însuși.

 6. Pingback: VIDEO Ursul care a colindat mai multe cartiere ale Brașovului și le-a dat bătăi de cap pădurarilor și vânătorilor a fost capturat până la urmă pe strada Maior Cranța - Biz Brasov

 7. Pingback: Tot mai mulți ursuleți „fugari” la Brașov. Un pui de urs și-a găsit sfârșitul sub roțile unui tren încercând să-și găsească un teritoriu - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*