IT, Stiri Brasov

RDS le va da abonaților „decodoare” noi, care oferă pe lângă recepția tv de calitate HD și alte funcții inedite

Humax Digi+C HD4 de la RCS RDS Humax Digi+C HD4 este un receptor de televiziune digitală prin cablu oferit de curând de către operatorul RCS-RDS.

Receptorul oferă pe lângă receoția tv și diverse funcţii inedite, cum ar fi Tv Catchup ( o arhivă tv online ), timeshifting (pauză în modul live tv), programare memento (reminder) pentru vizionare, programare înregistrare pentru vizionare ulterioară sau înregistrare imediată.

Deoarece utilizează sistem de criptare Nagra, necesită pentru televiziunile criptate un smartcard ce se introduce în partea laterală. Receptorul poate reda de pe stick sau hard-disk şi unele tipuri de fişiere multimedia din arhiva personală, nu doar cele înregistrate cu receptorul.

Receptorul are un conector HDMI şi unul AV OUT, un conector USB 2.0 şi Ethernet RJ-45 cu tehnologie 100BASE-T (100 Mbit/s). Telecomanda se remarcă prin faptul că funcţionează din orice unghi.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

7 Comentarii

 1. Clientul nemultumit

  Asta mai lipsea, enșpe-mii de telecomenzi…
  Serviciile digi-rds lasă de dorit, de 6 luni aștept o cartela pentru HBO program pe care îl plătesc din 2003 și nu l am prins nici o data… Rușine

 2. Din 2003 sunt vreo 14 ani, timd sa cres ca problema nu e la ei :))

 3. Eu astept de 6 luni un prapadit de router Kaon,ce se plateste 5 lei pe luna, o nimica toata. Din pacate sunt si microbist dar imi vine sa vomit cand ascult comentariile imbecile ale unor ipochimeni ca socol, dan stefanescu (ce a macelarit literalmente serie A) ori niculescu, binecunoscut plagiator, dat afara de la gsp acu’ niste ani… Mutantii astia n-au ascultat ever un meci comentat din Bundesliga sau Premier League (bine c-au pierdut drepturile, au facut un mare tambalau atunci…), unde se poate auzi AMBIANTA unica, nu ca la jijisport ,unde neprofesionalismul este marca inregistrata ; dar mai ales NESIMTIREA ! Sunt norocos ca am trecut la alt operator !!!

 4. Buna ziua.Cum resetez la fabrica un asemenea decodor. Multumesc!

 5. Pascalau Virgil

  Buna dimineata am facut o cerere pentru un decodor ca sa prind si HD si nici acim nu l-am primit de 3 luni ,Multumesc

 6. baciu viorel

  Buna ziua am tv de la digi prin fibraoptica clu si am un tv oki bunicel este lsidi se vad ablu programele sterse nu se vad clar ce aparat ar trebui sa pun ca sa se vada mai bine multumesc ult

 7. Buna am facut o cerere pentru un decodor ca sa prind si HD si nici acum nu l-am primit de o luna jumate . Multumsec astept raspuns.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*