Media, Stiri Brasov

„Binili va învinge” și sub Tâmpa: Radio Guerrilla își pregătește intrarea în FM-ul Brașovului

Radio Guerrilla țintește pătrunderea pe piața brașoveană anul acesta, fie printr-o frecvență proprie, fie printr-o colaborare cu un post de radio existent. „Am avut ceva discuții cu ei, dar așteptăm un răspuns E posibil ca în cazul în care vor câștiga licitația pentru frecvența scoasă la concurs în Brașov, luna viitoare, să nu colaboreze cu noi”, a precizat Stoica Enache, unul dintre proprietarii Tex FM, post care a demarat anul acesta negocieri pentru retransmisia Radio Guerilla în Brașov.

Radio Guerrilla a început să emită în București la data de 29 noiembrie 2004, fiind lansat de grupul de presă Academia Cațavencu. Primul buletin de știri al Radio Guerrilla, difuzat la ora 11:00, a fost prezentat de Adrian Năstase, iar cel de la ora 12:00 a fost prezentat de Traian Băsescu, cei doi fiind la acel moment în cursa electorală pentru președinția României, turul al doilea. În 2013, postul și-a oprit emisia, după ce CNA i-a retras toate licențele. În 2015, Radio Guerrilla a câștigat șapte frecvențe, reluându-și emisia pe 27 mai 2016.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: „Binili învinge” și la Brașov! Radio Guerilla va fi retransmis de TexFM - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*