Stiri Brasov

Comisarii de la Protecția Consumatorului s-au trezit să amendeze frunza de canabbis desenată pe cafelele de la Tucano

Comisarii din cadrul Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Centru Brașov au descoperit, după doi ani de funcționare, că lao cafenea dintr-un mall din Brașov, se vinde o cafea care are denumirea comercială „Cannabis Coffee” și se vând „Biscuiți Nuts&Cannabis”. Denumirea comercială nu are nicio legătură cu compoziția, spune Alex Gava, proprietarul francizei Tucano Coffee din cadrul Coresi. „Este vorba de făină de cânepă, fapt care este trecut în ingrediente, iar singura legătură cu cannabisul este că pe cafea se desenează o frunză de cannabis”, a explicat Alex Gava. „Frunza de cannabis se deseneaza din ingrediente organice, din făină proteică de cânepă”, a mai spus acesta.

„Pe lângă faptul că se poate interpreta ca o practică comercială înșelătoare, care poate fi sancționată cu amendă de până la 100000 lei, instituția noastră continuă cercetările cu privire la compoziția reală a produselor menționate, dar și informarea celorlalte instituții abilitate în domeniu. Totodată vom purta discuții cu Centrul Regional de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Brașov din cadrul Ministerului Afacerilor Interne – Agenția Antidrog în vederea consilierii, informării și prevenției”, spune într-un comunicat Sorin Susanu, șeful comisariatului.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

10 Comentarii

 1. Ce tara de rahat suntem

 2. Momentul acela când ești OPC și vrei să amendezi cu orice preț un local.
  Dar nu găsești nimic în neregulă în bar.

 3. Doamne cat de prosti suntenti. Inapoiati cretini dupa ei ar trebui sa se vanda peste tot cafea comunista.

 4. dupa ce au lasat ani de zile magazinele de etnobotanice deschise si au distrus cateva generatii de copii/adolescenti, se ocupa sa-i amendeze pe astia pentru niste desene. de ce ma? de aici nu va ieseau bani? o tara de penibili, asta suntem.

 5. Ca sa înțelegeți: Excrocul de susanu sorin, nu primește șpagă de la Coresi și vrea și el sa fie primar. de ce nu îl întreabă nimeni de ce la 30 și ceva de ani are yacht , vreo 3 case și 5 terenuri și ultimele modele de mașini BMW,Range Rover , din banii pe care puscariasul de tacsu i-o furat cu firma lis-det. Hot și excroc

 6. F bine. Dc sa instige tinerii la fumat iarba.

 7. Foarte bine da… rezultatele unei munci cu adevarat folositoare. E abserd cum de la tara cu cea mai mare suprafata cultivata cu canepă din europa am ajuns să acuzăm un bar putin neconventional in metodele de marketing pentru ca foloseste in ingrediente faina de samanta de canepa care nu contine absolut nimic ilegal ba dimpotriva e benefica avand un conținut ridicat de omega 3. Absurd în condițiile în care acum mai putin de 30 de ani cultivam mai multă cânepă decât întreaga europă.

 8. ce idioti

 9. Pingback: Tucano: „Cannabisul-plantă nu este un drog”. Comisarii de la Protecția Consumatorului au vrut să amendeze frunza de cânepă de pe cafelele moldovenilor - Biz Brasov

 10. Pingback: „Cannabis Coffee” de la Tucano, înlocuită cu „Hippie Coffee” după „razia” inspectorilor de la Protecția Consumatorilor - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*