Stiri Brasov

Simon Maurer și-a făcut o televiziune online care își propune „să transmită valori creștine, bine, adevăr, frumos”

Omul de afaceri brașovean Simon Maurer investește în televiziune. Cea mai nouă televiziune online – A7 TV, lansată duminică – își propune să treacă pe cablu „după minimum 6 luni”. Postul este condus de Cornel Dărvăşan, fostul coleg de bancă al lui Mihai Gâdea, directorul Antena 3, la Facultatea de Teologie.

Televiziunea are în grilă 19 emisiuni, realizate în două studiouri cu multiple variante de platou şi sunt difuzate în direct pe Facebook, Youtube şi pe site-ul oficial al postului.

Potrivit realizatorului TV, proiectul este sprijinit financiar de  Maurer Imobiliare, o companie deținută de Simon Maurer.

Televiziunea nu atrage fonduri din publicitate momentan, însă “plănuim atragerea de fonduri din publicitate după cel puțin o lună de la demarare. Dorinţa mea este ca in 5 ani sa ne descurcam pe cont propriu”, a declarat Cornel Dărvăşan pentru paginademedia.ro.

Deşi postul a fost lansat exclusiv pe internet, planurile de viitor includ trecerea acestuia pe cablu. „Plănuim să trecem pe cablu după minimum 6 luni de la demararea proiectului pe online. Acest timp va sluji și ca rodaj pentru cei neexperimentați”, a declarat Cornel Dărvăşan pentru Paginademedia.ro.

De ce A7 TV? Numele televiziunii are o simbolistică spirituală. „Litera ‘A’ este prima din alfabet şi reprezintă divinitatea. Cifra ‘7’ este cifra perfecţiunii, suntem guvernaţi de o lume în care această cifră reprezintă perfecţiunea. Sunt şapte note muzicale, şapte culori ale curcubeului, în Biblie se vorbeşte despre ziua a şaptea ca ziua de închinare. Postul își propune să transmită valori creștine, bine, adevăr, frumos, în media românească”, a spus Corneliu Dărvăşan.

Temele propuse de programe sunt despre spiritualitate, medicale, culturale și educative sau de cooking şi se adesează unui public ţintă cuprins între 16 şi 45 de ani, a mai explicat Dărvășan.

Echipa care lucrează la proiect este formată din 30 de persoane, dintre care 19 realizatori de emisiuni, şi mai mulţi colaboratori. Cornel Dărvăşan este şi realizator al unei emisiuni difuzată de postul A7 TV.

Cornel Dărvăşan are o experiență de 10 ani în televiziune. A fost realizator de emisiuni cu temă religioasă la Realitatea TV, Tele7abc, Speranța TV, TVS Oradea şi Light Channel TV.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Succese adevărate,doresc să invit o televiziune în locurile mele preferate unde fac apicultura naturală,albinele fac parte din viața umană și mențin viața pe planetă.

  2. Buna ziua as dori daca se poate să iau legătura cu domnul Simon Maurer as putea fi contactat la nr 0753689499 sau la adresa de Gmail:petrysordavyd@gmail.com. Vă mulțumesc

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*