Stiri Brasov

Care sunt cele mai întâlnite probleme din dormitoarele românilor

Sexologii avertizează că o problemă din ce în ce mai răspândită în rândul cuplurilor de români este inactivitatea sexuală, care duce la certuri, reproșuri, infidelitate și chiar divorț. Sexologul Gabriela Marin a făcut un top al celor mai frecvente probleme cu care se confruntă românii care au călcat pragul cabinetului său: Prima și cea mai întâlnită problemă cu care vin barbații în cabinet este : “Facem sex atât de rar, eu nu mai rezist, o să-mi înşel soţia”, în timp ce  femeile se plâng că: “Nu mai simt nicio dorinţă sexuală, nu-mi pasă dacă nu mai facem sex vreodată!”. Pe locul trei se situează dilema “Soţul meu nu rezistă atât cât îmi doresc eu”, iar pe locul patru “Sexul a devenit ceva absolut plictisitor şi monoton”. În fine, pe locul cinci și se află Suntem aşa de ocupaţi, nu mai avem timp să facem sex”.
„Activitatea sexuală este un factor esenţial în relaţia de cuplu, iar în cadrul cuplurilor căsătorite, unde intervine adeseori monotonia, este cu atât mai importantă cu cât are puterea de a ţine vie iubirea şi aduce echilibrul în căsnicie. Daca putem asemana o relatie cu o casa, atunci sexualitatea este fundația ei. Din fericire, toate acestea au o soluție, iar viaţa noastră amoroasă poate fi relansată”, spune specialistul.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Este doar o problema relatata, sexul. Cred ca pot exista si alte probleme.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*