Stiri Brasov

Un brașovean a reușit să schimbe roata de rezervă în 2,04 minute

Cei mai iscusiți șoferi la schimbarea roții de rezervă locuiesc la Oradea, conform CAMPIONATULUI NATIONAL DE VITEZA A SCHIMBĂRII ROȚII DE REZERVĂ, defășurat la sfârșitul săptămânii trecute în mai multe orașe din țară. Locul 1 l-a ocupat Jozsef Kribus. El a realizat la Oradea timpul de 1,15 minute, fiind urmat de Mihai Sarkisian, din Sibiu, cu timpul de 1,37 minute și de Norbert Kiss (1,47 minute) cronometrat la Oradea. La Brașov cel mai bun timp a fost realizat de către Nicolae Remus Dobre – 2,04.

 

Campionatul național s-a desfășurat în șapte orașe ( Brașov, Timișoara, Reșița, Sibiu, Oradea, Cluj și Iași). „Scopul evenimentului a fost unul de prevenție pentru a asigura un plus de siguranță absolut necesar pentru fiecare conducător auto. Niciodată nu putem ști când suntem puși într-o situație dificilă în trafic, fiind nevoiți să schimbăm o roată de rezervă“, spune Angela Drăghia, manager de proiect. Ideea acestei competiții a luat naștere după un curs de schimbat roata de rezervă organizat exclusiv pentru femei în urmă cu câteva luni. „Acțiunea a fost foarte reușită și totodată extrem de utilă pentru a asigura condiții perfecte pentru siguranța în trafic”, declara la Timișoara Radu Bejenariu, arbitru oficial ACR.
Marele premiu al competiției a constat într-un set de cauciucuri oferit de firma producătoare, Continental. Au fost premiați și câștigătorii pe fiecare locație, iar câștigătorul național este candidatul României pentru a participa la un Campionat European de acest gen, pe renumitul circuit de Formula 1 Nürburgring din Germania.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*