Stiri Brasov

RATBV cumpără piese de schimb de peste 3 milioane de lei pentru autobuzele stricate

Autobuz RAT 36 aglomerat (6)Ținând cont că majoritatea autobuzelor și troleibuzelor RATBV au depășit deja 10 ani de exploatare și reparațiile sunt tot mai dese, societatea a lansat o licitație publică în vederea achiziției de piese de schimb. Acordul cadru de furnizare de piese ar urma să se încheie pe o perioadă de 24 de luni, iar în acest timp se preconizează încheierea a șase contracte subsecvente, valoarea totală a achiziției urmând să fie de minimum 1,91 milioane de lei și să ajungă la cel mult 3,38 milioane de lei. RATBV ar urma să cumpere o serie de consumabile pentru mijloacele de transport, cum ar fi filtre auto sau plăcuțe de frână, dar și piese fără de care mașinile nu mai pot funcția și care au cedat tocmai din cauza uzurii cum ar fi tamburi și discuri de frânare pentru autobuze și troleibuze, casete de direcție, demaroare, alternatoare sau radiatoare.

Pentru a se înscrie la această licitație, participanții urmează să achite o garanție de participare de 6.016 lei, ofertele putând fi depuse până în data de 22 februarie, evaluarea acestora urmând să se facă cel târziu până în 20 martie.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Pingback: Autobuzele RATBV au nevoie de echipamente de frânare și de ambreiaj în valoare de peste 915.000 de lei pentru a mai putea circula - Biz Brasov

  2. Pingback: Pentru a putea circula în continuare, autobuzele RATBV au nevoie de echipamente de frânare și de ambreiaj în valoare de peste 915.000 de lei - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*