Social, Stiri Brasov

„Împreună de Sărbători”, ca să-i ajutăm pe micuții din comunități defavorizate și din centrele de plasament

copii-defavorizatiAsociația „Aici pentru Tine” Brașov lansează Campania „Împreună de Sărbători”, prin care invită brașovenii să îi sprijine pe copiii aflați în medii defavorizate, din împrejurimile Brașovului, dar și pe cei aflați în centre de plasament. „Nu fi indiferent, iar de sărbători îndreaptă-ți atenția și către ei… cei care au mai puțin decât noi, către cei care poate nu au apă potabilă, electricitate, iar de o masă de Crăciun nici nu poate fi vorba. Împreună putem oferi dragoste și lumină în casele celor nevoiași. O fi oare un efort prea mare?”, este mesajul organizatorilor campaniei.

Astfel, lucruri ce nu ne mai sunt folositoare, altora le-ar prinde bine. Cu toții avem acasă haine pe care nu le mai purtăm, jucării și cărți pe care le putem dona. Tot ceea ce trebuie să faci este să le stângi pe toate și să contactezi Asociația sau să aduci personal lucrurile la sediul Asociației „Aici pentru Tine”, de pe Strada Toporașului nr.7, Brașov.

De asemenea, societățile care vor să sprijine campania au posibilitate să doneze impozitul pe profit, fie pe o perioadă de trei luni, fie pe o perioadă de un an.  Donații în bani, se pot face în contul Asociației „Aici pentru Tine”
RO64 BACX 0000 0010 9580 7001 deschis la Unicredit Țiriac.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*