Stiri Brasov

O brașoveancă deschide o academie de stil, costurile unui an de curs fiind de 3.000 de euro

aura-anghel-1Luxury Academy, unica academie de stil din România, anunţă lansarea înscrierilor pentru prima promoție a primului an academic Luxury Academy, care se va desfășura la Brașov, sub coordonarea specialiștilor din Italia.

Luxury Academy este unica academie din România care formează specialiști în hair style, make-up, fashion design și consultanță de imagine.

La cursuri se pot înscrie persoane peste 16 ani, costul acestora fiind de 3.000 de euro pentru un an de studiu.

Brașoveanca Aura Anghel, fondatoarea Luxury Academy, care a trăit ani de zile în Italia și Franța, spune că prin această academie își propune să dezvolte o comunitate puternică, cu specialiști care să dețină atât cunoștințe academice cât și practice și inovative. „Luxury Academy va fi un reper al excelenței în fashion & design, alături de echipa tehnică din Italia, consultanți de renume, recunoscuți la nivel internațional”, spune aceasta.

Trainerii care vor preda în cadrul academiei sunt Aura Anghel, Fondator Luxury Academy și Fashion Editor, Milo Sabariz, Hair Stilist, Matteo Osso, Image Consulting, Simone Marulli, Fashion Designer, și Manuela Faganelli, Marketing de Lux.

Aura Anghel a creat conceptul de academie de stil ca răspuns la exigențele din piață, pentru a pune accentul pe stil, frumos, armonie și bun gust și pentru a educa oamenii să aibă un stil vestimentar propriu. „Văd din ce în ce mai des oameni care nu știu cum să asorteze ținutele, fie că merg la serviciu, în întâlniri, evenimente personale sau profesionale. Sunt lucruri care pot fi îmbunătățite”, adaugă fondatoarea Luxury Academy.

Cursurile vor începe anul viitor, vor avea o durată de 2 ani academici și se desfășoară dupa un program stabilt de comun acord cu participanții și trainerii Luxury Academy.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*