Locuri de munca, Stiri Brasov

KFC angajează personal fără CV

kfcLanțul de restaurante KFC demarează o campanie de recrutare și angajează casieri și bucătari în cele 60 de locații din țară, inclusiv la cele două din Brașov. Candidații nu trebuie să aducă CV-uri, ci doar să se prezinte în restaurante.

Cei interesați de un loc de muncă la KFC pot opta pentru posturile de casier sau bucătar, chiar dacă nu au experiență în acest domeniu. Compania anunță că le va pune la dispoziție traininguri specializate: de la instruire practică în restaurante, realizată de personal autorizat, la training-uri online, sub formă de cursuri și teste.

Candidatii pot veni la interviu fara CV-uri, direct in restaurante, unde poate completa foaia de tava transformata intr-un CV creativ, primit odata cu fiecare comanda. Pe langa aspectele standard ale unui CV, aplicantii sunt invitati sa completeze si campuri precum muzica pe care o asculta, porecla din liceu, serialele preferate sau numarul de prieteni pe care il au pe Facebook.

Cei care doresc pot sa trimita si CV-uri la job@kfc.ro sau il pot completa online pe www.kfc.ro/realcv.

Intre beneficiile pe care le ofera lantul de restaurante angajatilor se numara bonusuri de fidelitate, cresteri salariale corelate cu vechime si programl flexibi. Angajatii pot opta fie pentru program full time, fie part time de patru sau sase ore, fie pot lucra doar in weekend (vinerea, sambata si duminica).

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. coman georgian

    Buna ziua! KFC-ul din coresi, angajeaza, cumva, personal?!
    multumesc anticipat!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*