Stiri Brasov

RAT revine la programul extins odată cu începerea școlii

Autobuze RAT Brasov sistem informare3Conducerea Regie Autonome de Transport (RAT) Braşov a anunţat că de luni, mijloacele de transport în comun revin la programul extins de circulaţie. Mai exact, pe 11 dintre cele 41 de trasee, vor fi mai multe autobuze, astfel că vor scădea timpi de aşteptare.  Astfel, vor fi modificate orarele liniilor 6, 17, 15, 50, 52, 5, 23, 23B, 31, 32 şi 36. Noul program de circulaţie al mijloacelor de transport în comun va putea fi consultat pe portalul www.ratbv.ro, în secţiunea „Trasee şi orare“, începând de sâmbătă, 10 septembrie. De asemenea, duminică, 11 septembrie vor fi actualizate şi afişele cu graficele de circulaţie din toate staţiile.

Toate tabelele ce conţin noile orare de circulaţie vor conţine menţiunea „Valabil din data de 12.09.2016”.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. vrem conditii mai bune! in constanta costa biletul 3 lei si are trasee mai lungi, fix pe aceleasi autobusuri. macar daca platim mai mult, sa avem conditii. nu sa platim doar sa acoperim transportul etnicilor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*