Stiri Brasov, Turism

Aproape 3.000 de turiști au explorat Canionul 7 Scări în vacanța de Sfânta Marie

7 scari 5Mulți turiști au ales muntele pentru a-și petrece minivacanța de Sfânta Marie, iar una dintre locațiile care au fost aglomerate în aceste zile a fost și Canionul 7 Scări. În total, 2.920 de turiști au vizitat canionul în cele trei zile, iar 855 au vrut să aibă parte de senzații și mai tari și s-au dat pe traseeșe de tiroliană. Managerul Canionului, Cristian Popa, a precizat că recordul de vizitatori pentru acest an a fost atins duminică, când 1.340 de persoane au urcat scările, iar 360 au ales să coboare cu tiroliana.

În 2013, obiectivul turistic a fost complet renovat, scările şi pasarelele din lemn fiind înlocuite cu unele din oţel zincat. Canionul 7 Scări, un loc unic în România săpat de ape în calcare jurasice, este lung de 160 de metri, la o altitudine de 995 de metri. Străbaterea canionului se face printr-un sistem de scări și pasarele, nouă la număr, care au fost reabilitate în totalitate în urmă cu un an, siguranța turiștilor care vizitează acest loc fiind asigurată în proporție de 100%.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*