Media, Stiri Brasov

Trustul Mix se rupe în bucăți

mix cancescuO parte din redactorii Mix TV și Radio Brașov au părăsit corabia condusă ani de zile de Aristotel Căncescu pentru un nou proiect media – BrașovTV.com. Acesta este numele sub care va emite de săptămâna viitoare televiziunea Mix 2 TV, marca Mix TV rămânând astfel doar sub patronajul fostului președinte al Consiliului Județean.

Licența Mix 2 TV îi aparține companiei Necom Advertising SRL, condusă de Puiu Cozmolici, televiziunea urmând să fie controlată de omul de afaceri Andrei Marius Kadas-Iluna, proprietarul Kasim Emaka, o firmă care a beneficiat din plin de banii județului în perioada în care acesta era condus de Căncescu. De altfel, acesta a fost și unul dintre motivele pentru care Kadas, ajuns între timp și consilier județean tot la insistențele lui „Bebe” Căncescu, a administrat o bună perioadă trustul de presă Mix în perioada în care fostul lider liberal era ținut la distanță de business-uri de către justiție. Se pare că în ultima vreme relațiile dintre cei doi s-au depreciat sever, ceea ce a și condus la această ruptură.

Printre jurnaliștii care au plecat la noul proiect media, care va cuprinde și un săptămânal care va apărea tot sub brandul BrașovTV.com se numără Andrei Constantin, Răzvan Iancu, Amelia Vulcu sau Silvana Vorovenci. În trustul Mix a rămas coordonator Onelia Pescaru, cea care trebuie să creeze cât mai repede o echipă care să țină postul în picioare. Deocamdată, Mix Tv are o singură oră de emisie locală, în rest având retransmisie Prima Tv.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

5 Comentarii

 1. Fara Onelia Pescaru! E atat de nesuferita! Invitatii ei abia apuca sa raspunda intrebarilor,sunt intrerupti constant,si are un mod de a respira adanc producand un sunet deranjant in microfon pe tot parcursul emisiunii.Fara ea postul ar avea mai mult succes.

 2. Adica au plecat toti mai putin ea? Cata penibilitate dar macar e bine ea comanda ea executa

 3. Onelia Pescaru

  Carmina, îmi pare rau că nu mă placi. Nu poți mulțumi pe toată lumea. Sunt multe, multe, multe posturi, ai de unde alege moderatori mai buni si care respira frumos, zau!
  Si nu , e o aberatie , nu am ramas singura! Mix Media înseamna : Radio Brasov, Mix TV, Mix 3 TV, Mix2 TV, Super FM si Brasovul Tau. Mix 2 pleaca, sub alt nume, pentru ca in acte e plecat deja de doi ani, traia doar în simbioza cu restul trustului.Dupa cum se vede si se aude toate celelalte functioneaza mai departe. Evident, functioneaza cu oameni. Multi!

 4. ALUNELU FRUNZA

  Nu fiti rai… Lumea media e destul de complicata si fiecare stie ce vrea si de ce parte sa stea. Nu sunt la curent cu multe ptr ca nu sunt de mult prin zona dar Onelia Pescaru din ce cunosc chiar are ceva experienta si isi stie destul de bine “Ograda”.
  Cu drag imi amintesc cand era doar o voce pe radio si multi o ascultam in liniste , seara. Si sunt cred 20 daca nu chiar aproape de 30 de ani in urma…..

 5. Pingback: BrașovTV nu mai emite de trei zile. Explicația: „Facem niște reglaje” - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*