Stiri Brasov

Lem’s a deschis un magazin de 2,3 milioane de lei la Coresi

lemsProducătorul de mobilă Lemet a deschis un nou magazin Lem’s în Braşov, în centrul comercial Coresi Shopping Resort, în urma unei investiţii de 2,3 milioane lei. Unitatea are o suprafaţă de 1800 mp.

Magazinul din Brasov este cel de-al doilea magazin Lem’s deschis anul acesta în Transilvania, după cel din Sibiu. „După ce în aprilie am deschis un nou magazin în Sibiu, cu o investiţie de 2 milioane de lei şi o suprafaţă de vânzare de 1600 mp, ne-am concentrat atenţia pe Braşov, unde am ales centrul comercial Coresi Shopping Resort pentru deschiderea noului magazin Lem’s”, spune Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

În 2015, Lemet a deschis 4 noi magazine în zonă, la Miercurea Ciuc, Alba Iulia, Sighişoara şi Reghin, cu investiţii ce au depăşit 4,5 milioane de lei.
Este o zonă în care dorim să ne dezvoltăm, creşterea economică a oraşelor mari din Transilvania fiind o invitaţie pentru noi. Anul acesta am investit deja, cumulat, 4,3 milioane de lei în cele două noi magazine din inima ţării. Există un public foarte interesat de produse fabricate în România în această zonă a tării”, adaugă Adrian Rizea.

Reţeaua Lem’s are o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de aproximativ 70.000 de mp. Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 36.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*