Stiri Brasov

RAT Brașov prelungește traseul liniei de autobuze care face legătura cu Avantgarden

Capat autobuze RAT Rulmentul 2014 4Pentru a veni în sprijinul călătorilor care folosesc autobuzele de pe linia 25, începând de mâine, 1 iunie 2016, RAT Brașov modifică traseul și orarul de circulație al mijloacelor de transport în comun ce asigură legătura între capetele de linie Avantgarden și Gara CFR Brașov. Astfel, în zilele lucrătoare, la orele de vârf, respectiv în intervalele orare 6.20 – 9.20 și 13.00 – 18.40, autobuzele de pe linia 25 vor parcurge traseul Avantgarden – Roman.

De asemenea, la plecarea din capătul de linie Roman, autobuzele se vor deplasa pe Calea București, până în giratoriul din zona hipermarketului Carrefour, iar apoi vor intra pe traseul Saturn – Alexandru Vlahuță – Gării, până la Avantgarden. De menționat faptul că și în interiorul cartierului se prelungește traseul, cu încă o stație, autobuzele urmând să oprească și într-o stație amenjată chiar în capătul cartierului Avantgarden.

În toate staţiile de pe traseu şi pe portalul R.A.T. Braşov, respectiv www.ratbv.ro,  în secţiunea “Trasee şi orare”, va fi afişat noul program de circulaţie al liniei 25. Afişele vor purta menţiunea “Valabil din data de 1 iunie 2016”.

Regia Autonomă de Transport Braşov anunță faptul că duminică, 5 iunie 2016, autobuzele şi troleibuzele de pe liniile care circulă într-o zi obişnuită de duminică vor avea un orar special, adaptat nevoilor de transport existente în ziua desfăşurării alegerilor, între orele 05.30 – 23.30.

Astfel, circulaţia mijloacelor de transport în comun va începe la ora 5.30, cu o cursă (tur – retur) din ambele capete de linie ale autobuzelor şi troleibuzelor care circulă de regulă în zilele de duminică şi sărbători legale. Ulterior, în intervalul orar 6.30 – 22.30, programul de circulaţie va fi unul obişnuit unei zile de duminică, iar între orele 22.30 – 23.30 va fi păstrată frecvența trecerilor prin stații din ora precedentă.

Liniile care nu circulă în mod obişnuit în zilele de duminică NU vor circula nici în ziua de 5 iunie a.c.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*