Locuri de munca, Stiri Brasov

::Quin face angajări la Brașov::


QUIN 2010Quin Romania
produce volane si elemente ornamentale pentru bord, usi si consola centrala.

De peste 12 ani infrumusetam autoturisme de lux precum Mercedes, Audi, BMW, Porsche si Volkswagen. Produsele noastre se afirma prin aspectul lor deosebit si ofera o valoare maxima ambientului si confortului.

 

Daca iti doresti un loc de munca stabil, acces la tehnologii de ultima generatie, colegi entuziasti si ai minim 8 clase, esti dispus la program in trei schimburi, te asteptam sa te alaturi echipei noastre!

 

Recrutam pentru pozitiile de operatori in productie:

 

 • slefuitori/lustruitori
 • montatori subansamble
 • operatori masini injectie mase plastice
 • controlori calitate.

 

Iti oferim un salariu bun, bonusuri, tichete de masa, transport gratuit, servicii medicale gratuite la clinica privata, gratuitati la activitati sportive.

 

Trimite CV –ul tau la:

angajari@quin-automotive.com

numarul de fax 0368/443333

sau

adu-l direct la sediul firmei noastre, pe soseaua Cristianului.

 

Quin Romania produce volane si elemente ornamentale pentru bord, usi si consola centrala.

De peste 12 ani infrumusetam autoturisme de lux precum Mercedes, Audi, BMW, Porsche si Wolswagen. Produsele noastre se afirma prin aspectul lor deosebit si ofera o valoare maxima ambientului si confortului.

 

Daca iti doresti un loc de munca stabil, acces la tehnologii de ultima generatie, te asteptam sa te alaturi echipei noastre de la mentenanta!

 

Angajam mecanici si electricieni de intretinere.

 

Cerinte:

 • pentru mecanici de intretinere:

absolvent (minim) scoala profesionala profil mecanic

experienta minim 1 an pe o pozitie similara in industrie

cunostinte citire/interpretare scheme/schite hidraulice

cunostinte de pneumatica, hidraulica

cunostinte intretinere mecanica a CNC-urilor

 

 • pentru electricieni de intretinere

absolvent (minim) scoala profesionala profil electric

experienta minim 1 an pe o pozitie similara in industrie

cunostinte de electronica

cunostinte citire/interpretare scheme/schite electrice, electronice

cunostinte intretinere electrica a CNC-urilor

 

 

Iti oferim un salariu bun, bonusuri, tichete de masa, transport gratuit, servicii medicale gratuite la clinica privata, gratuitati la activitati sportive.

 

Trimite CV –ul tau la:

angajari@quin-automotive.com

numarul de fax 0368/443333

sau

adu-l direct la sediul firmei noastre, pe soseaua Cristianului.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

24 Comentarii

 1. nechita livia

  asi dori sa lucrez si eu nu am mai lucrat an domeniul asta

 2. Craciun Ioan Adrian

  As dori si eu sa ma angajez la aceasta firma. Locuiesc in codlea si sunt in cautarea unui job

 3. sulugiu alin ctin.

  Asi dori sa lucrez si eu la dvs..sunt din gorj tg jiu…si asi vrea sa stiu dc oferiti cazare….am lucrat la autoliv delphi si bordnetze…va multumesc…

 4. LENGYEL EVA

  Angajati si femei? Ma intereseaza programul,transportul din localitatea hoghiz!Asi putea lasa si o ferta pentru curatenie?Multumesc Fromos

 5. Racz Anamaria

  Buna ziua . Ma numesc Racz Anamaria si sunt in căutarea unui loc de munca . Mentionez ca am mai lucrat 3 ani in domeniul automotive. Nr meu de tel este 0758585239

  • Bună ziua, este imperios necesar CV-ul d-voastră, numarul de telefon nefiind suficient.
   Am rugămintea sa atasati CV-ul d-voastră pe adresa de email: malina_clinciu@yahoo.com în vederea stabilirii unui interviu; Vă multumesc pentru intelegere.

 6. Mihai ionut

  Buna ziua! Angajati si soferi categoria B?multumesc

 7. Dodu Adela Margareta

  As-i dorii un interviu pentru un post de lucru.

 8. Tomp Mathe Brigitta

  In data de 01.09.2017 am trimis primul cv,nu am primit nici un raspuns am retransmis cv-ul in data de 12.09.2017 in aproximativ 1 h am fost sunata de o persoana sa-mi spuna care este jobul care ar corespunde cu pregatirea mea,in 13.09.2017 am primit un alt mail ca pentru un posibil interviu o sa fiu contactata ,au trecut 24 de zile calendaristice si nu sa fiu chemata la interviu nici macar nu mi s-a mai raspuns la maiul pe care l-am retrasmis macar sa fiu anuntata ca nu exista sau a fost ocupat jobul respectiv…..ma intreb ,oare cat de serioasa este firma sau este doar o neprofesionalismul persoanei de HR care m-a contactat.

 9. Buna ziua.. Caut un loc de munca stabil..Am lucrat in domeniul hotelier foarte mult,si la diverse fabrici..Multumesc!

 10. Balogh Tiberiu

  Am fost la interviu și la test care am luat dar după ce am dat testul și nea spus sa așteptăm afară pt a face analizele mia spus ca nu are nevoie de mine căci la întrebările care ți le pune unde ai mai lucrat în ante am răspuns ca am lucrat.16 ani în Italia și mă respins ăsta înseamnă ca noi care am fost plecați nu are nevoie de doi căci sintem prea luminați și ei nu au nevoie deci de prosti cred ca știm prea multe sa fim prostiți alfel care e motivul vind înaintea mea a luat unul cu 4 clase dar eu cu 10 + lăcătuș mecanic am fost respins sint conștient ca toți trebuie sa lucram chiar cei fără școală rușine sa va fie conduceri de la quin!!

 11. Mai este puțin și împlinesc 18 ani și as avea nevoie de un loc de muncă stabil , as vrea sa știu dacă aș putea aplica pentru un post după împlinirea vârstei

 12. Dragulescu Simona Gabriela

  Buna ziua,

  Am terminat Finante Banci Contabilitate .Sunt din Brasov si am lucrat 30 de ani in domeniul bancar ca Sef Trezorerie si Manager.Am avut 80 de oameni in subordine si m-am ocupat de 5 Judete.Exista un post conform pregatirii mele ?
  Multumesc anticipat

 13. Buna ziua, as vrea sa stiu daca se mai fac angajari la dumneavoastra si daca da ce posturi aveti disponibile in acest moment. Mentionez ca in acest moment lucrez in injectare mase plastice dar am si autorizare ISCIR ca stivuitorist si macaragiu pod rulant. Va multumesc anticipat

 14. Buna ziua. as dori sa stiu daca mai faceti angajari. Mentionez ca in acest moment lucrez in ijectare mase plastice si posed si autorizare ISCIR pentru stivuitor si pod rulant. Daca aveti posturi disponibile care ar fi acelea. V a multumesc

 15. Gandac alexandra

  Buna ziua as dori sa stiu daca mai faceti angajați

 16. Martis marius

  Bună dimineata as dori sa stiu dc angajații si manipulant marfa sunt din BRASOV

 17. Buna ziua,am lucrat ca maistru mecanic,necrolog aprovionare ,as dori ceva in acest domeniu.Ca maistru am vechime 15 ani,având si gestiune imprimire.,

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*