Stiri Brasov, Timp liber

Brașovenii își pot cumpăra cafele plătind în versuri în patru localuri

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Patru localuri din Brașov și câte unul din Bran, Făgăraș și Victoria vor vinde, luni, cafele pe poezii. Pentru al patrulea an consecutiv, poezia devine pentru o zi monedă de schimb. Julius Meinl invită și în acest an românii pe 21 martie să se alature campaniei-manifest “Plătește cu poezie” ce va avea loc în peste 200 de cafenele din toată țara.

La Brașov, poeții își vor putea plăti cafeaua cu versuri în Festival 39, Vlahia Restaurant & Lounge, restaurantul La Plăcinte de lângă Gară, precum și în barul La Sculărie din cartierul Răcădău.

Anul trecut, campania-manifest lansată de Julius Meinl în octombrie 2013, în România, a reușit să strângă peste 17.400 de poezii scrise de români din peste 70 de orașe din țară, toate acestea în schimbul cafelelor oferite în locațiile partenere. Anul trecut, în două localuri din municipiul Brașov și unul din Victoria s-au strâns doar 250 de poezii.

Campania „Plătește cu Poezie” a început în România în data de 25 octombrie 2013, când consumatori din toată țara au plătit cu poezie în 80 de locații Julius Meinl și au strâns în total 6.300 de poezii. În 2014, de Ziua Internațională a Poeziei, iubitorii de cafea au venit în cele 150 de cafenele Julius Meinl participante și au scris nici mai mult, nici mai puțin decât 15.356 de poezii – ale marilor poeți, din creațiile proprii sau inspirate de moment.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Adrian Munteanu

    Poezie scrisa in direct, in cafenea, sau cu foicica adusa de acasa? Ca sa facem o diferenta intre poeti si smecheri.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*