Stiri Brasov, Timp liber

„Cinema One te trimite de Valentine’s Day la Paris”

Cinema One Valentines Day - Flyer - fata v2-rgb (1)Incepand de luni, 18.01.2016, Cinema One da start Campaniei – “Cinema One te trimite de Valentine’s Day la Paris”.

Cu gesturi mici, ii poti arata dragostea! Vino la Cinema One cu perechea ta si ai sansa sa-i oferi un weekend de neuitat, de Valentine’s Day la Paris!
Taloanele pot fi introduse în urnă între orele 10:00 și 23:30, în perioada 18.01.2016 – 06.02.2016.
Extragerea va avea loc în data de 07 februarie 2016, ora 14:00. Numele câștigătorului va fi publicat pe pagina de facebook și pe site-ul Cinema One.
Vacanta este oferita de TUI Travel & Eurolines, pentru perioada 12 – 15.02.2016, iar pachetul include cazare 3 nopti cu mic dejun la Hotel De Bellevue 3*, bilet de avion dus intors (Blue Air), zbor din Bucuresti, taxe de aeroport, bagaj de mana, dar nu include transferul la hotel.

Mai multe detalii despre regulamentul Tombolei gasești pe: facebook.com/cinemaonebrasov | vwww.cinemaone.ro sau la casele de bilete din incinta cinematografului.

Mecanismul concursului este urmatorul:

Cuplurile (perechile formate din doua persoane, de sex opus), care achizitioneaza doua bilete la film pe acelasi bon fiscal, la Cinema One, in perioada 18 ianuarie 2016 – 06 februarie 2016 (cu exceptia zilelor de marti), pot lua parte la aceasta campanie promotionala. Fiecare cuplu va primi odata cu bonul fiscal, un flyer cu campania “Cinema One te trimite de Valentine’s Day, la Paris”, care include si un talon de inscriere la tombola. Participantii vor completa talonul de inscriere si il vor depune in urna special amenajata, langa casele de bilete Cinema One.
Taloanele pot fi introduse in urna intre orele 10:00 si 23:30, in intervalul 18.01.2016 – 06.02.2016.
Inscrierea (depunerea taloanelor in urna) se va face exclusiv in perioada Campaniei. Se va acorda un singur talon de participare pentru un singur bon fiscal primit in urma achizitionarii a doua bilete.
Acest talon va fi completat de catre ambii Participanti prin indicarea obligatorie a urmatoarelor informatii:
nume, prenume, telefon, email, localitate, judet, bilet film Cinema One (nr./data) si acordul pentru prelucrarea datelor.
Fiecare cuplu poate completa un talon de participare, pentru fiecare bon fiscal detinut de acesta, primit in urma achizitionarii a doua bilete, din perioada promotionala.
La finalul campaniei, duminica, 07 februarie 2016, ora 14:00, se va organiza o tragere la sorti manuala. Tragerea la sorti se va desfasura in prezenta unui reprezentant al organizatorului si a unui notar public. Tragerea la sorti este un eveniment public.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*