Stiri Brasov

O firmă care procesează miere de albine e cel mai mare exportator brașovean cu capital autohton

miere_45396200Compania Fileomera SRL Brașov este cel mai mare exportator brașovean cu capital autohton, potrivit datelor Institutului Național de Statistică. Într-un clasament național al exportatorilor cu capital românesc se clasează pe locul 45. Potrivit site-ului Asociației Procesatorilor și Exportatorilor de Miere de Albine din România, compania Fileomera a fost înființată în anul 1993 ca răspuns la cererea tot mai mare de miere româneasca a unor firme din Germania interesate de zona meliferă din Balcani, recunoscută pentru calitatea şi gustul deosebit al mierii. Încă din 1995 firma acoperea aproximativ 40% din exportul total de miere al României. Societatea are puncte de achiziție în țară care acoperă aproximativ 60% din suprafața României și colectează miere de albine de la un număr de 5.000 – 6.000 de apicultori pe an, din care 350 sunt certificați pentru producerea de miere BIO.
Firma Fileomera exportă întreaga cantitate de miere produsă, în Germania, Franța, Anglia, Austria, Polonia, Spania, Italia și alte țări non UE.
Compania cu sediul în Făgăraș a încheiat anul trecut cu afaceri de 71,86 milioane de lei și un profit de 4,12 milioane de lei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

4 Comentarii

  1. Buna ziua . La ce pret cumparati mierea. Multumesc.

  2. Buna ziua.La ce pret cumpara mierea de albine

  3. Stoica Constantin

    Bună ziua cumpărați miere de albine ?.,Am în stoc 1100kg de salcam și 400 kg de tei .Va multumesc astept raspunsul .

  4. Buna ziua! Mai cumpărați miere si daca da la ce pret? Va multumesc!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*