Stiri Brasov, Timp liber

Ed Sheeran – primul concert-film, în premieră mondială la Cinema One, joi seară!

ed-sheeran-cinema-one-brasov-portrait (1)Joi, 22 octombrie, ora 20:30, exclusiv la Cinema One, va avea loc, in premiera mondiala, primul concert film al artistului Ed Sheeran!

Transmisia prin satelit va debuta cu o sectiune speciala live (60 min), in care artistul va canta in P-ta Lecester din Londra, dupa care va fi difuzat filmul concert (100 min), ce contine pasaje din drumul triumfator parcurs de catre Ed, despre vanzarile sale de zeci de milioane de albume, dar si impresii despre concertele sale sustinute in diferite colturi ale lumii.

Performanţele tânărului muzician Ed Sheeran sunt realmente impresionante: peste 2 miliarde de vizualizări pe Youtube şi 7 milioane de abonaţi, peste 17 milioane de discuri vândute. Este artistul nr. 1 mondial, desemnat de Spotify și s-au vândut peste 240.000 bilete într-o singură zi la show-ul său.

 Albumul său “X” a ajuns nr. 1 în 22 de ţări, din Argentina până în Indonesia, din Canada până în Africa de Sud. Totodată, “X” a fost sistematic în Top 10 pe durata întregului an în Australia, Islanda, Norvegia, Noua Zeelandă, Suedia, Marea Britanie, iar la nivel global, “X” a atins tiraje de platină de 56 de ori. Ed Sheeran a fost desemnat în mod oficial drept ”Cel mai bine vândut artist solo masculin pe 2014”. Pe Spotify, albumul “X” a fost descărcat de 1,4 mld ori, iar pe iTunes, “X” a ajuns pe locul 1 în cadrul a 93 de pieţe.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*