Stiri Brasov, Timp liber

Cinema One deschide stagiunea culturală împreună cu Teatrul Strada

cinema one stradaDin 18 octombrie 2015, Cinema One deschide o nouă stagiune culturală, în parteneriat cu Teatrul Strada, ce va cuprinde spectacole de teatru pentru copii. Piesele de teatru vor fi puse în scenă, în fiecare duminică, de la ora 11:00, la Cinema One!

Primul spectacol care va deschide stagiunea 2015-2016 va fi „Eu şi Peter Pan”, ultima producţie a teatrului, un spectacol inedit, la care sunt aşteptaţi mămici, tătici şi pitici.

Spectatorii vor fi purtaţi în lumea minunată a poveştilor şi a viselor, în ţinutul îndepărtat al zânelor şi sirenelor, chiar în Ţară de Nicăieri. Peter Pan, Căpitanul Hook, Clopotica vor fi gazdele celor care se vor află în sala de cinema, spectatorii urmând să trăiască alături de aceste personaje numeroase aventuri. „Eu şi Peter Pan“ este un spectacol cu păpuşi, actori, muzică, dans, efecte speciale ce îi vor încânta pe cei mici şi îi vor purta departe, în timp ce pe părinţi îi vor readucei lumea copilăriei. Va fi o experienţă unică de care, cu siguranţă, se vor bucură cu toţii. Păpuşile au fost create, că şi scenografia, de către Iulian Ene. Scenariul şi regia îi aparţin lui Silvian Duică.

„Pentru ca Cinema One este mai mult decat un cinematograf multiplex, tehnologie si distractie sub acelasi acoperis, ne bucuram sa oferim ceva deosebit clientilor nostri si anume, spectacole de teatru pentru copii, in completarea filmelor, concetelor, evenimentelor speciale, transmisiunilor live, festivalurilor si nu intentionam sa ne oprim aici. Suntem deschisi provocarilor si sustinem proiectele culturale. Ni s-a parut interesanta propunerea de colaborare si suntem bucurosi sa gazduim Teatrul Strada, pentru urmatoarea stagiune”, a declarat Cristina Pavel, reprezentant Cinema One.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*