Imobiliare, Stiri Brasov

BCR a scos la vânzare Tâmpa Gardens pentru 7,25 milioane de euro

tampa gardensBanca Comercială Română a scos la vânzare, potrivit unui anunț de pe site-ul propriu, complexul rezidențial Tâmpa Gardens 1, prețul solicitat fiind de 32,043 milioane de lei (aproximativ 7,25 milioane de euro). Cele două blocuri cu 12 etaje au în total 256 de apartamente, din care 120 de apartamente sunt încă disponibile.
Complexul rezidențial a intrat în portofoliul băncii după ce compania dezvoltatoare, Star Imobiliar, care aparține omului de afaceri brașovean Dan Cămârzan, nu a putut să își achite creanțele față de bancă. Creanţele acumulate de societatea Star Imobiliar SRL se ridicau în momentul intrării în insolvență la 42,159 milioane de lei, potrivit planului de reorganizare al companiei realizat de administratorul special Dan Cămârzan. Acesta controla compania dezvoltatoare prin Kronvest SRL, o companie la care deținea în nume propriu 40% din titluri, restul fiind deținute prin firma IT Provision SRL.
Tâmpa Gardens 1 șI 2 au necesitat investiții de 32 milioane euro și cuprind 407 locuințe. Înainte de insolvență, Cămârzan pregătea și faza a treia a proiectului – încă 350 de locuințe – în care urma să investească 21 de milioane de euro. De altfel, Cămârzan spera, la intrarea sa în business-ul imobiliar, să livreze 30.000 de locuințe în Brașov în zece ani.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*