Stiri Brasov, Timp liber

Concurs „creepy” cu dovleci sculptați la Cinema One

cinema one - cel mai creepy dovleacCinema One organizează luna aceasta concursul „Cel mai creepy dovleac”. Brașovenii sunt invitațI până pe 25 octombrie să îșI folosească iscusința, fantezia și inventivitatea în atelierul de sculptat dovleci, organizat în incinta cinematografului din Coresi Shopping Resort. Fiecare participant va avea la dispoziție un dovleac și ustensilele necesare pentru sculptura acestuia. Fiecare dovleac sculptat va fi fotografiat de către un membru din echipa organizatoare și astfel va fi înscris automat în concurs. Pe 26 octmbrie, toate fotografiile vor fi încărcate pe pagina de facebook a cinematografului, urmând să fie votate printr-un comentariu care să cuprindă cuvântul „creepy”. Voturile vor putea fi „postate” până pe 31 octombrie. Primii trei dovleci care acumulează cele mai multe voturi vor fi deckarațI câștigători.
Participanții cu varste între 12 șI 18 ani vor trebui să aibă acordul părinților sau al însoțitorului adult.
Premiul I va consta într-un Cinema One Silver Card (șase luni de Cinema One, all inclusive – timp de 6 luni, câștigătorul acestui card va beneficia de intrare gratuita o dată pe zi, pentru doua persoane, la orice film disponibil, inclusiv la avanpremiere, plus două meniuri cu popcorn și suc). Următoarele două locuri vor obține câte o baterie externă și o invitație la film. dovleci cinema one

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*