Stiri Brasov, Timp liber

Cinema One lansează cardul de fidelitate

cinema one cardCinema One lansează, mâine, 27 septembrie, cu ocazia împlinirii a șase luni de la înființare, Cinema One Card, cu puncte de fidelitate cadou oferite la aniversare.

 

Cinema One Card este modul in care Cinema One ii rasplateste pe toti clientii sai fideli. De acum, pentru toate cumparaturile efectuate de dumneavoastra in incinta cinematografului, acumulati puncte ce pot fi ulterior transformate in produse, cu exceptia biletelor de film. Pentru fiecare 10 lei platiti, vei acumula 1 punct (Ex: 50 lei = 5 puncte).

  • Clientul poate cheltui punctele achizitionand doar produse concession, in limita punctelor disponibile pe card. Aceste produse vor avea o valoare in lei și o valoare in puncte, posesorii cardului avand posibilitatea achitarii totale cu puncte de loialitate.
  • Un produs poate fi achizitionat doar in cazul in care detinatorul cardului are acumulate toate punctele necesare achitionarii produsului respectiv. Nu se poate face plata jumatate cash / jumatate puncte. Punctele nu pot fi schimbate in bani si nu sunt transferabile.
  • Se pot acumula maxim 40 de puncte pe zi, doar prin prezentarea cardului de fidelitate inainte de incheierea tranzactiei.
  • Numarul de puncte acumulate precum și istoricul tranzactiilor poate fi consultat la casele de bilete din incinta cinematografului, pe baza cardului de fidelitate. In cazul in care clientul a inregistrat si a furnizat datele personale la eliberarea cardului.
  • Vino de ziua ta de nastere la Cinema One iar punctele aferente tranzactiilor din aceasta zi, se vor dubla.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. o idee bine venita pentru cinefili. Multiplex face asta de ani de zile…ma bucur ca avem si la cinema one asa ceva.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*