Stiri Brasov, Timp liber

Oktoberfest-ul brașovean promite valuri de bere și munți de wurști

Oktoberfest (53)Oktoberfest aduce în acest an 11 zile de distracţie pe Arena Sportivă Ion Ţiriac.
Între 3 şi 13 septembrie vor fi surprize, jocuri, concursuri, foarte multe premii, dar şi deja tradiționalele concursuri de Miss Oktoberfest şi Regele Festivalului. Vedeta absolută a ediţiei Oktoberfest 2015 va fi halba la litru. O noutate este un bratwurst –ul XXL pentru cei care vin cu mare poftă de mâncare la Oktoberfest.
Festivalul va fi deschis joi, 3 septembrie, de la ora 15.00, de tradiţionala paradă a costumelor şi a carelor cu bere. Herr Schurly, cel mai mare fan Oktoberfest, va fi prezent pentru a doua oară consecutiv la Braşov. Din program nu vor lipsi formaţiile emblematice ale distracţiei bavareze – Aalbachtal Expres, Rocky 5, Klaudia und die Burzenland Party Band, DJ Edelweiss, dar şi mulţi alţii.
O noutate a acestui an este şi proiectul Citizens. Irene Nemeth, un bine cunoscut designer din Austria a creat 12 cetăţeni care vor veni la festival. Printre ei se numără Dracula, Peter Maffay, June braşovean, perechi româneşti, săseşti şi maghiare.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*