Stiri Brasov, Timp liber

Festivalul George Enescu va putea fi urmărit și în Brașov, la Cinema One din Coresi

cinema-one-1st-floor-798x448Cinema One va fi una dintre locatiile care va transmite in direct o selecție de concerte din cadrul Festivalului International George Enescu.
Festivalul se va deschide pe data de 30 august cu spectacolul din seria Mari Orchestre ale Lumii, oferit de Orchesta Română de Tineret și se va desfășura până pe 20 septembrie. Biletele la concertele Festivalului George Enescu, transmise în direct la Cinema One sunt disponibile pentru rezervare și achizitionare la casele de bilete din cinematograf sau online pe www.cinemagia.ro.
Costul acestora variază de la 30 de lei pentru un bilet individual până la 260 lei pentru un abonament ce include toate concertele difuzate în cinematograf.
Festivalul oferă, prin alinierea la noile tehnologii, un acces cât mai larg la cultură, acces pe care îl considerăm foarte important.
Considerata a fi un adevărat brand cultural de țară, Festivalul duce mai departe valorile în care credea George Enescu: creativitate, generozitate și implicare.
Cea de-a XXII-a ediție a Festivalului Internațional George Enescu se va desfășura între 30 august și 20 septembrie 2015 și va aduce în capitală artiști și formații de nivel mondial care vor concerta pe scenele bucureștene timp de 22 de zile, la Sala Palatului și Ateneul Român din București gazduind 58 de concerte în săli, precum și multe alte evenimente în aer liber.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*