Bursa, Stiri Brasov

FOTO: Renault Twizy a ajuns și la Brașov

renaul (3)Renault Twizy este expus in fata la Reduta in acest weekend cu ocazia Conferintei Smart City. E-mobility este parte a dezvoltarii inteligente a oraselor, iar Renault Twizy contribuie la aceasta fiind unul dintre putinele vehicule cu 0 emisii.

Renault Twizy este un autovehicul 100% electric, cu 2 motorizari: 5 CP si 17 CP. Transmisia este automata cu raport unic si propulsie. Autonomia este de aprox. 100 km, viteza max este de  80 km/h, iar vehiculul se incarca in 3-4 ore, la priza. Avand sistem de franare regenerativa, vehiculul se incarca si atunci cand se franeaza. Vehiculul este echipat cu un computer de bord ce afiseaza autonomia, nr. de km parcursi si eco-score-ul.
Twizy costa 7000 € pentru motorizarea de 5 CP si 7700€ pentru motorizarea de 17 CP. Acest pret nu include costul bateriei, care se achizitioneaza doar in sistem de leasing operational si care un pret de aprox 2400€ fara TVA. Garantia bateriei este de 7 ani, perioada dupa care trebuie returnata la Renault.
renaul (3) renaul (2) renaul (1)

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

4 Comentarii

  1. Arata ca dracu !! Ca o goanga,un design urat si cu usa aceea incomoda,o fi buna poate prin deșert ptr masina de oras este urita !

  2. si uite asa dai in total fro 10 miisoare pe trocarici

  3. Munteanu Ovidiu

    Bani benzina/motorina/GPL=0

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*