Stiri Brasov, Timp liber

Lecție de bune maniere într-o cafenea din Brașov

cafeaDin dorinţa de a atrage atenţia, patronii unei cafenele din Braşov au apelat la o metodă simplă, dar de efect. Au scris un mesaj banal la intrarea în local, iar rezultatul a fost peste aşteptări. Ce a fost scris? “O cafea – şase lei. O cafea, vă rog – trei lei. Bună dimineaţa! Ocafea, vă rog – doi lei”. Ce înţelegem din asta? Că bunul simţ şi educaţia sunt foarte importante şi ne pot salva… câţiva bănuţi.
La scurt timp după ce a fost postată pe Facebook, imaginea a adunat sute de mii de like-uri şi comentarii, semn că ideea a avut succes.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

38 Comentarii

  1. Cum se numeste cafeneaua asta?

    Multumesc

  2. In sfarsit ceva pozitiv. Va rog sa mai postati, poate ne schimbam. Multumesc.

  3. nea'Statica

    Mai astia negativisti,articolul nu spune ca au inventat sau au descoperit roata,ci ca au folosit o metoda eficienta de a cizela clientii….nu va mai bateti capul cu cine,unde si cand a mai fost folosita aceea metoda…ideea e ca a dat roade,asta e important intr-o tara unde genocidul cel mai mare facut de iliescu este acela de indobitocire a populatiei….

  4. Nu conteaza ce cafea este, importanta este atitudinea cu care o ceri.

  5. Si daca zici ” mai repede o cafea, ca cineva va primi un control de la Protectia Consumatorului “? cred ca sint 2 posibilitati : ori esti injurat, ori primesti cafeaua in timp record . Am glumit, evident ca politetea face bine si clientului ,si chelnerului .

  6. Foarte frumos , am trecut si eu prin zona aia acum ceva timp si pot sa zic ca am ramas putin suprins! Nu stiu daca este exact localul din imagine , dar oricum foarte interesant!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*