Stiri Brasov

„Comunitatea CCI Bv” – o campanie menită să apropie oamenii de afaceri din judeţ

ccibrasovCamera de Comerţ şi Industrie Braşov demarează campania „Comunitatea CCI Bv”, urmând să organizeze mai multe evenimente cu care vine în întâmpinarea nevoii oamenilor de afaceri din Braşov şi a mediului academic de dezvoltare a unor legături durabile şi puternice, bazate pe comunicare.

Primul eveniment din această campanie – „CCI Bv Network” – va avea loc pe 25 noiembrie, acesta fiind un eveniment de networking lunar pe teme de afaceri. În cadrul acestuia, participanţii îşi prezintă propria afacere şi dezbat împreună o temă de interes general, axată pe promovare, imagine, comunicare şi marketing. Tema primului eveniment este „Marketing-ul – tradiţie şi tradiţional”.
Un alt eveniment din această campanie este „Sunt antreprenor şi membru Cci Bv”, un workshop antreprenorial şi motivaţional pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe Economice. Primul eveniment din această serie va avea loc pe 11 decembrie, acţiunea venind în întâmpinarea nevoii de dezvoltare personală a studenţilor economişti. În cadrul acestuia, reprezentanţii a două firme din Braşov sunt invitaţi să prezinte propria afacere şi parcursul acesteia.
Cel de-al treilea eveniment, „Clubul de public speaking”, este adresat angajaţilor firmelor membre care activează în domeniul marketing şi vânzări sau care doresc să exerseze abilitatea de a vorbi în public. Primul eveniment din această serie va avea loc pe 12 decembrie.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*